Despre noi si prelatele noastre

Fondata in 2003, Kantor Prod SRL este o societate cu capital privat, provenita din scindarea unei firme cu o experienta mai mare de 15 ani in acest domeniu. Obiectivul principal de activitate e prelucrarea foliilor P.V.C. dublu inpregnate(prelate). De asemenea executa si structuri metalice, suportul necesar acoperirii cu folie P.V.C. Prelata utilizata de firma noastra are textura din fibra de sticla, ceea ce ii confera o rezistenta deosebita in timp.

Calitatea proiectelor efectuate de noi poate fi vazuta in nenumaratele prelate auto de mari si mici dimensiuni, prelate cu uz industrial, prelatele si copertinele utilizate la acoperirea spatiilor populate de mari si mici dimensiuni, panourile si banerele publicitare si altele, ce pot fi vazute in majoritatea oraselor din tara.

Folia folosita in mod frecvent e ste MEHLER(Germania) si SIO LINE (Belgia). Mai folosim de asemenea folie SATTLER, distribuita de catre Sattler Timisoara, POLYTEX, distribuita de Polytex Bucuresti. Accesoriile folosite de noi sunt importate direct din Germania, astfel puteti fi siguri de calitatea lor.

Succesul produselor noastre se bazeaza pe calitate , desing deosebit, promtitudinea in executie si gasirea celor mai bune solutii tehnice specifice fiecarui proiect. Astfel, acordam aceeasi atentie oricarui produs realizat, indiferent de marimea lucrarii, de amplasarea sa sau de beneficiar.

Cel mai important pentru noi este ca toti clientii nostri sa fie multumiti de calitatea lucrarii executate.


Str. Balastierei, nr. 1R , Localitatea Gilau , Jud. Cluj, Romania
  Tel. 0742 352 804 | Email: office@kantor-prelate.ro